• Articole îmbrăcăminte.
  • Confecţii sport. Modele moderne.
  • Materiale şi accesorii deosebite.

Despre noi

SC Totalgroup Prodimpex Cluj-Napoca este o societate cu capital privat integral romanesc, infiintata in 1995 si are ca obiect de activitate productia de confectii textile de tip sport pentru adulti si copii, din polar si bumbac. Experienta si pregatirea personalului stau la baza realizarii unor produse de o calitate deosebita.

Prin activitatea noastra incercam sa dezvoltam un nou brand original: S&G. De la sport la casual, S&G iti ofera toate elementele de care ai nevoie pentru a-ti exprima si a-ti pune in valoare propriul stil. Firma isi face cunoscute noile colectii prin numeroasele participari la targuri nationale de profil.

De-a lungul intregului proces de productie standardele de design si materialele folosite, asociate cu tehnicile moderne de productie garanteaza calitatea creatiilor S&G. Un accent deosebit se pune nu numai pe calitatea materiei prime importata din Italia, dar si pe calitatea deosebita a finisajelor.

Colaboratori

Aceasta companie s-a dezvoltat pornind de la o productie mica pentru export in sistem lohn, avandu-i ca si colaboratori pe: F-lli Campagnolo Italia, Melby Italia, Konfektiebedrijf Jurk BV Olanda si a crescut dinamic in ceea ce priveste experienta si capacitatea de productie, in prezent dezvoltand un nou brand pe piata interna S&G.
Prima pagină Despre noi Contact

© 2007 Totalgroup Prodimpex S.R.L.

Design şi implementare: Aissac